Wij bieden zowel binnen- als buiten activiteiten aan. Tevens hebben wij veel verschillende spellen. Onze meest bekende spellen hebben wij hieronder voor u uitgelegd.

Levend Tafelvoetbal Extra

Levend Tafelvoetbal is al een tijdje geleden geïntroduceerd. Met deze sport zitten de spelers vast aan stangen, je kunt hierbij denken aan het echte tafelvoetbal. Je kunt dus alleen de beweging van links naar rechts maken. Er wordt een bal in het spel gebracht en alleen met samenwerking beweeg je om doelpunten te maken! Maar het spel wordt niet voor niets Levend Tafelvoetbal ‘Extra’ genoemd. Je hebt namelijk ook nog eens een virtuele bril op. Het lijkt hiermee alsof je echt op een voetbalveld staat en een spel speelt. Je kunt hier onder andere kiezen uit bekende stadions zoals de Johan Cruijff ArenA en Camp Nou. Je krijgt hiermee de echte voetbal ervaring!

De Wolkenfiets

Altijd al even in de lucht willen vliegen, willen zien hoe het vanaf boven de grond eruit ziet? Grijp dan bij SportWeb Hellendoorn je kans! Boven ons sportcentrum zijn namelijk fietswegen gemaakt. Wij hebben verschillende fietsen voor je klaar staan. Je kunt gebruik maken van onder andere mountainbikes, wielrenfietsen of gewone fietsen. De fietswegen kunnen zelfs aangepast worden. Meer reliëf of andere bochten, op aanvraag kan het zo geregeld worden! Maar wat hiervan dan nog het leukste van allemaal is, is dat er fietswedstrijden gehouden worden. Je kunt hier online of telefonisch voor inschrijven. Het parcours wordt elke week aangepast en de winnaar kan gave prijzen winnen!

AquaSwimming

U hoeft niet meer naar de andere kant van de wereld om te zwemmen met vissen, dolfijnen of in een gezonken schip. U vindt het allemaal in ons aquarium! Met onze nieuwe technologie hebben wij een masker dat voor 4 uur zuurstof bevat. De kinderen hoeven hiervoor geen zware fles meer op, het enige dat ze nodig hebben is een zwemdiploma A en B! Let op: reserveren verplicht.

De Robot Dans

De Robot Dans is een danscompetitie waar kinderen kunnen dansen tegen en samen met Robots. Er worden hier onder andere zogenoemde ‘dance battles’ georganiseerd. Dit betekend dat je met je groepje, van ongeveer 4 personen, een half uur de tijd krijgt om een dans in te studeren. Als het half uur om is worden beide dansen uitgevoerd. De jury zal dan bepalen wie er met de prijs vandoor gaat!

Per dag worden hier ook ongeveer 4 danslessen gegeven voor niet alleen jong maar ook oud. We hebben danslessen in breakdance, hip-hop, jazz en nog veel meer. Je hoeft je hier niet voor in te schrijven, het enige wat je hoeft te doen is van te voren de tijden te checken van jou favoriete dansstijl!

 

Kijk hier voor reviews