Hieronder vindt u een aantal reviews over SportWeb Hellendoorn.

10 – Keesje 24-11-2019

We komen zeker snel terug!😃

Wij hebben erg genoten in het sportpark, zowel afgelopen zomer als afgelopen zaterdag. Het is een erg leuk thema dat alles met sport te maken heeft. En de robots waren fantastisch🤣. AquaSwimming bezocht en met een enorme verbazing weer uit het water gekomen, wat geweldig om tussen de vissen en dolfijnen te zwemmen! We komen hopelijk snel weer terug!

8 – Lieke Hoveerse 3-01-2020

Leuk park, voor elke leeftijd iets te doen.

Onze zoon van 5 jaar had volgens zijn woorden de aller geweldigste dag van zijn leven gehad. Dit kwam zeker ook door het personeel van SportWeb dat het goed vond dat hij samen met ons op de Wolkefiets wou vliegen, daarna heeft hij in alle badauto’s gereden en tot slot nog in “een raket” omhoog gevolgen. Het personeel bleef zo aardig en ons helpen. Een mooi overzichtelijk park waar ook kleine kinderen zich goed kunnen vermaken.

9 – Thomas 17-02-2020

Ontzettend leuk park

Wat een geweldig (grootschalig) park. En gelukkig ook nog eens korte wachtrijen! Fantastische show voor jong en oud van de dansende robots. In het zomerseizoen ook een spectaculaire dolfijnen show. Al een paar jaar lang bezoeken wij met onze kinderen het park. Al vanaf dat ze 4 jaar waren. Nu alweer 8 jaar en voor elke leeftijd hebben we wel weer iets nieuws. Echt een aanrader.

9,5 – Fleur 06-06-2019

SportWeb Hellendoorn heeft ons hart veroverd.

In het westen van Hellendoorn ligt SportWeb Hellendoorn. Om er te komen namen we de bus vanaf het station. Met 50 euro entree en dan kun je er een dag lang in. Met een 2D-barcode toegangsbandje die je ontvangt als je aankomt, wordt die bij elke attractie gescand. De attracties liggen dicht bij elkaar en het is makkelijk om van het ene spel naar het andere spel te lopen. Ook de wachtrij viel voor ons reuze mee. Ben je een echte adrenaline freak? Dan moet je zeker een bezoekje nemen aan SportWeb. We zijn onder andere op de wolkenfiets geweest. Ook in het aquarium stijgt je adrenaline. Zelfs voor de kleinere gasten zijn er voldoende attracties. Het park was geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. In de avondschemering op de fiets in de lucht; een prachtige ervaring. Ik neem mijn kinderen en familie zo snel mogelijk weer mee naar SportWeb!!! Bedankt! En tijdens kon ik gewoon even rustig spelen bij de beste casino bonus van Casimba. Top service, bedankt Magic Red!

 

Kijk voor de historie hier